Yoga

Vinyasa Yoga Flow

En rolig, uppfriskande, dynamisk och flödande klass som fokuserar på att öppna upp och expandera kroppens energi genom att koppla ihop rörelse och andning, genom så kallad andnings-synkroniserad rörelse för att skapa ett starkt flöde. Denna klass ökar din värme i kroppen. Stärker din kropp, ökar flexibiliteten och förbättrar balans och hållning samtidigt som du blir lugn och får klarhet i sinnet. Klassen avslutas med avslappning, Shavasana, en slags meditation som ökar vår självmedvetenhet och frigör stress.

Yin yoga

Yin yoga är en lugn och stillsam form av yoga där positionerna hålls under en längre tid, vanligtvis mellan tre till fem minuter, för att sträcka ut bindväv och öka flexibiliteten. Det fokuserar på att slappna av i musklerna och istället sträcka ut och stärka de djupare lagren av kroppen, så som ledband, ligament och fascia. Under yin yoga, strävar man efter att släppa spänningar och låta kroppen sjunka djupare in i positionerna med hjälp av avslappning och andningsövningar. Det är en meditativ praxis som kan bidra till ökad rörlighet och känsla av lugn och balans.

Stolsyoga

En mjuk och följsam yogaform som utförs sittandes och ståendes med hjälp av en stol. Medveten andning i kombination med lugn rörelser. Klassen hålls via videolänk med Zoom. Länk med inbjudan skickas ut till varje tillfälle efter anmälan. Klassen är 60 min.