Personlig träning & Gruppträning

Konsultation/Uppföljning 45 min

Vi inleder vårt samarbete med en konsultation där vi går igenom vad du behöver hjälp med. Jag gör en behovsanalys där du får svara på frågor för att få en tydlig bild av dina förutsättningar och din målsättning.
 
Tillsammans lägger vi upp en individuell plan för att säkerställa att du når dina uppsatta mål. Allt för att du ska känna dig motiverad, trygg med min hjälp och införstådd med situationen, innan vi påbörjar vårt samarbete.
 
Konsultationen är även till för att vi ska lära känna varandra, bygga förtroende och stämma av personkemin i syfte att säkerställa ett gott samarbete. Uppföljning av din träning görs kontinuerligt enligt överenskommelse.

Personlig Träning 60 min

Som din PT kommer jag lägga upp ett individuellt helkroppsprogram inom styrketräning med fria vikter, som går hand i hand med din målsättning. Då jag skapar ditt program utgår jag från träningserfarenhet, förutsättningar, skadeläge och målsättning. Vill du gå ner i vikt kommer jag t ex lägga upp ett pass med högre tempo. Om ditt mål är att gå upp i vikt och bli starkare så kommer träningen se annorlunda ut.
 
Under 60 minuter kommer jag gå igenom ditt träningsprogram, övningar, utförande och syfte. Tjänsten passar både för dig som vill träna på egen hand men som behöver hjälp med hur du ska träna och vilka övningar du ska välja likväl för dig som behöver kontinuerlig hjälp och coachning. Med Personlig Träning kommer du hitta glädjen i träningen!
 
Pris: 850 kr
Parträning: 1150 kr
 

Komplett Hemmaprogram inkl genomgång

Ett individuellt träningsprogram för dig som vill träna hemma. Programmet utgår från dina förutsättningar och behov. Fokus ligger på att stärka upp svaga muskler för att undvika smärta i olika delar av kroppen.
 
Hemmaprogrammet består av övningar med kroppsvikt, hantlar, gummiband och balansboll. Du behöver därför införskaffa enklare styrketräningsredskap. Passet tar 45-60 min men du kan själv anpassa tiden och köra kortare eller längre tid. Du får även tips om hur du själv kan avancera programmet och öka intensiteten.
 
Det går att köpa till timmar med Personlig Träning vid behov.

Klippkort

Personlig Träning 5-kort
5 x 60 min, 3690 kr
 
Personlig Träning 10-kort
10 x 60 min, 6970 kr

Personlig Träning – Parträning (2 pers)
5 x 60 min, 5040 kr
10 x 60 min, 9520 kr

PT  Small Group

Träning i grupp med max 6 deltagare. Klassen innehåller rörlighet, teknik, styrka och konditionsträning. Som personlig tränare fokuserar jag mer på dig som individ och din träning i jämförelse med vanliga gruppträningspass. Roligare och mer inspirerande än att träna själv och till en lägre kostnad än att träna individuellt med PT