Massage

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Massage kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang och är därför anpassad efter individens behov.

Några av dessa goda effekter kan du förvänta dig av en massage utifrån ditt önskemål:Bra komplement till din träning och återhämtning

Ger avslappning kroppsligt och mentalt

Stressreducerande


Ger en djupare och lugnare andning


Ökar lymfcirkulationen


Stärker immunförsvaret

Undvik massage vid feber och infektioner, vid antibiotikabehandling, om du är gravid under de tre första månaderna. Behandlingarna ges i hel – eller halvkropp. I angiven tid för behandling ingår konsultation, av-och påklädning.

Vi erbjuder massage till både privatpersoner och företag. Vid företagsmassage gäller separata priser, efter bedömning görs ett individuellt anpassat upplägg. Massage räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivaren samt en skattefri förmån för arbetstagaren.

Klassisk svensk massage 

Djupgående massage, ofta i kombination med speciell töjningsteknik. Behandling av nackspärr, ryggsmärtor och andra rörelserelaterade problem.

Avslappningsmassage

Efter önskemål kan massagen ges i lättre form, i ett avslappnande syfte. Bra vid allmän trötthet, sömnsvårigheter och stress.

Regndroppsmassage

Regndroppstekniken är en avslappnande och väldoftande behandling på fötter och rygg. Den har använts under många år som en mycket effektiv metod för att balansera kropp och sinne. Lätt beröring och massage kombineras med ekologiska eteriska oljor av terapeutisk klass, vilket resulterar i en kraftfull och rogivande behandling för hela kroppen. Behandlingen avslutas med en varm handduk på ryggen för djupgående effekt, som är mycket avslappnande.

Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga kunskapen om eteriska oljor tillsammans med ny forskning.

De eteriska oljorna i Young Livings regndroppskollektion främjar energi och vitalitet. När oljorna appliceras på rygg och fötter kan denna teknik justera elektriska strömmar och hjälpa till med att bibehålla en kroppslig balans. Cirkulationen stimuleras liksom immunförsvaret, och kroppens egna psykiska och fysiska självläkningsförmåga främjas.