Massageterapi
Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Massage kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang och är därför anpassad efter individens behov.

Några av dessa goda effekter kan du förvänta dig av en massage utifrån ditt önskemål:

En djupgående och förebyggande massage av kroppens olika muskelgrupper för att mjuka upp och hjälpa kroppen att förbättra sin cirkulation och självläkning

Bra komplement till din träning och återhämtning

Ger avslappning kroppsligt och mentalt

Stressreducerande

Fri från huvudvärk och andra smärtsymtom med hjälp av behandling av triggerpunkter

Ger en djupare och lugnare andning

Ökar lymfcirkulationen

Stärker immunförsvaret


 

Vi erbjuder massage till både privatpersoner och företag. Vid företagsmassage gäller separata priser, efter bedömning görs ett individuellt anpassat upplägg. Massage räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivaren samt en skattefri förmån för arbetstagaren.
Klassisk svensk massage 


Djupgående massage, ofta i kombination med speciell töjningsteknik. Behandling av nackspärr, ryggsmärtor och andra rörelserelaterade problem.Avslappningsmassage


Efter önskemål kan massagen ges i lättre form, i ett avslappnande syfte. Bra vid allmän trötthet, sömnsvårigheter och stress.Behandlingarna ges i hel- eller halvkropp. I angiven tid för behandling ingår konsultation, av- och påklädning.


Undvik massage vid feber och infektioner, vid antibiotikabehandling, om du är gravid under de tre första månaderna.
Regndroppsmassage


Regndroppstekniken är en avslappnande och väldoftande behandling på fötter och rygg. Den har använts under många år som en mycket effektiv metod för att balansera kropp och sinne. Lätt beröring och massage kombineras med ekologiska eteriska oljor av terapeutisk klass, vilket resulterar i en kraftfull och rogivande behandling för hela kroppen. Behandlingen avslutas med en varm handduk på ryggen för djupgående effekt, som är mycket avslappnande.


Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga kunskapen om eteriska oljor tillsammans med ny forskning.


De eteriska oljorna i Young Livings regndroppskollektion främjar energi och vitalitet. När oljorna appliceras på rygg och fötter kan denna teknik justera elektriska strömmar och hjälpa till med att bibehålla en kroppslig balans. Cirkulationen stimuleras liksom immunförsvaret, och kroppens egna psykiska och fysiska självläkningsförmåga främjas.


 Reiki


Reiki - djupavslappning


Reiki är en form av healing som ger djupavslappning och energibalansering i kroppen.

Avslappnande och stressreducerande behandling där terapeutens händer läggs i olika positioner för att stärka och balansera livsenergin och aktivera den självläkande förmågan varje människa har. Reiki är en vanligt förekommande healingtradition i Sverige och bygger på en gammal lära ursprungligen från Japan.


Reikienergin aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån. Behandlingen beskrivs ofta som en pirrande och varm känsla som ger avslappning och lugn. Det går att visa vetenskapligt mätbara effekter av behandlingen, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta genom aktiveringen av välbefinnandehormonet oxytocin i kroppen. Reiki kan hjälpa mot stress, oro, nedstämdhet, sömnproblem och värk. Många nedstämda och utbrända människor som får Reiki vittnar om en känsla av nytt lugn, mer energi och en positivare syn på sig själv och till livet.


Behandlingen utförs sittandes på en stol eller liggandes på en behandlingsbänk, påklädd i en lugn miljö.


Reiki kan även ges i samband med massage, Kombinerad behandling - Massage & Reiki.


Reiki räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivaren samt en skattefri förmån för arbetstagaren.


För aktuella priser se bokningsssidan.

 Hälso- & KostrådgivningHälso- & Kostanalys


Analysen inleds med att vi tittar närmare på din livsstil, pratar igenom dina förväntningar och mål och hur de kan nås. Vi lägger upp en plan på vad som passar bäst i ett inledande skede utifrån dina förutsättningar.

Du kanske är osäker på om du äter rätt eller tillräckligt mycket? Du kanske känner dig trött och saknar energi utan att veta varför?

Kostanalysen får vi genom en 3-dagars matdagbok som Du själv gör innan vårt möte. Jag analyserar din kost för att du ska få en uppfattning om hur mycket du äter och jämför med ditt mål. Kostanalysen är viktig för att se dina invanda matrutiner i syfte att kunna förbättra dem.


 

 Personlig träning & Yoga

 

 

Konsultation/Uppföljning 45 min

 

Vi inleder vårt samarbete med en konsultation där vi går igenom vad du behöver hjälp med. Jag gör en behovsanalys där du får svara på frågor för att få en tydlig bild av dina förutsättningar och din målsättning.

 

Tillsammans lägger vi upp en individuell plan för att säkerställa att du når dina uppsatta mål. Allt för att du ska känna dig motiverad, trygg med min hjälp och införstådd med situationen, innan vi påbörjar vårt samarbete.

 

Konsultationen är även till för att vi ska lära känna varandra, bygga förtroende och stämma av personkemin i syfte att säkerställa ett gott samarbete.


Uppföljning av din träning görs kontinuerligt enligt överenskommelse.


 


 

Personlig Träning 60 min

 

Som din PT kommer jag lägga upp ett individuellt helkroppsprogram inom styrketräning med fria vikter, som går hand i hand med din målsättning. Då jag skapar ditt program utgår jag från träningserfarenhet, förutsättningar, skadeläge och målsättning. Vill du gå ner i vikt kommer jag t ex lägga upp ett pass med högre tempo. Om ditt mål är att gå upp i vikt och bli starkare så kommer träningen se annorlunda ut.

 

Under 60 minuter kommer jag gå igenom ditt träningsprogram, övningar, utförande och syfte. Tjänsten passar både för dig som vill träna på egen hand men som behöver hjälp med hur du ska träna och vilka övningar du ska välja likväl för dig som behöver kontinuerlig hjälp och coachning. Med Personlig Träning kommer du hitta glädjen i träningen!

 

Pris: 850 kr

Parträning: 1150 kr

 

 


Komplett Hemmaprogram inkl genomgång

 

Ett individuellt träningsprogram för dig som vill träna hemma. Programmet utgår från dina förutsättningar och behov. Fokus ligger på att stärka upp svaga muskler för att undvika smärta i olika delar av kroppen.

 

Hemmaprogrammet består av övningar med kroppsvikt, hantlar, gummiband och balansboll. Du behöver därför införskaffa enklare styrketräningsredskap. Passet tar 45-60 min men du kan själv anpassa tiden och köra kortare eller längre tid. Du får även tips om hur du själv kan avancera programmet och öka intensiteten.

 

Det går att köpa till timmar med Personlig Träning vid behov.


 

  

 

Klippkort

 

Personlig Träning 5-kort

5 x 60 min, 3690 kr

 

Personlig Träning 10-kort

10 x 60 min, 6970 kr


Personlig Träning - Parträning (2 pers)

5 x 60 min, 5040 kr

10 x 60 min, 9520 kr

 

 
Yoga & gruppträning i NåntunaPT  Small Group

 

Träning i grupp med max 6 deltagare. Klassen innehåller rörlighet, teknik, styrka och konditionsträning. Som personlig tränare fokuserar jag mer på dig som individ och din träning i jämförelse med vanliga gruppträningspass. Roligare och mer inspierande än att träna själv och till en lägre kostnad än att träna individuellt med PT.

 

 

 

Yoga

 

Med den fysiska yogan övar vi på att rikta uppmärksamheten på kroppens placering, att finna koncentration i andetaget och balans mellan ansträngning och avslappning. Dessa förmågor hjälper oss att vara samlade i nuet, på mattan men också i vardagen. Att vara medveten och närvarande i nuet kräver träning.

 

Regelbunden yogaträning stärker vår fysiska kropp, ökar vår förmåga att "lyssna inåt" och öka medvetenheten om vad som händer i kroppen och sinnet. Vi lär oss mer om oss själva och med den kunskapen kan vi skapa det välmående vi behöver. Yoga är därför en utmärkt träningsform för ökad självkännedom och vitalitet.

 

Yoga kan också utövas med hjälp av en stol, för stressreducering, avslappning och minskade muskelspänningar. Ger ökad koncentration och energi i vardagen.

 

De yogaformer jag praktiserar och instruerar i har båda sitt ursprung i Hatha yoga, med den dynamiska och flödande inriktningen Ashtanga-Vinyasa, " Vinyasa Yogaflow", samt den lugna Yinyogan, "Yinyoga" och Stolsyoga.

 

Yogaklasser ges till privatpersoner i grupp, företag och föreningar. Yoga räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivaren samt en skattefri förmån för arbetstagaren. Kontakta mig för mer information och bokning.

 


Vinyasa Yoga Flow

 

En rolig, uppfriskande, dynamisk och flödande klass som fokuserar på att öppna upp och expandera kroppens energi genom att koppla ihop rörelse och andning, genom så kallad andnings-synkroniserad rörelse för att skapa ett starkt flöde. Denna klass ökar din värme i kroppen. Stärker din kropp, ökar flexibiliteten och förbättrar balans och hållning samtidigt som du blir lugn och får klarhet i sinnet. Klassen avslutas med avslappning, Shavasana, en slags meditation som ökar vår självmedvetenhet och frigör stress.

 

 

Yin yoga

 

I den lugnande och läkande Yinyogan arbetar vi på ett djupare plan med kroppens bindväv, leder och ligament genom att stanna i varje position under en längre stund, mellan 2-10 minuter. Då kan vi uppnå en djupare avslappning och stretch för att bli smidigare. Vi använder vår andning för att bli av med stress, spänningar och lugna hela vårt system. I Yinyoga utgår vi ifrån vår dagsform med en kravlös inställning utan prestation. Ta gärna på dig lite varmare, mjuka kläder, varma sockor rekommenderas. I klassen befinner vi oss mestadels i sittande och liggande positioner. Filtar, block och kuddar finns för att stödja och hjälpa kroppen vid behov. Meditation och andningsteknik är en stor del av den här klassen.


 

Stolsyoga


En mjuk och följsam yogaform som utförs sittandes och ståendes med hjälp av en stol. Medveten andning i kombination med lugn rörelser. Klassen hålls via videolänk med Zoom. Länk med inbjudan skickas ut till varje tillfälle efter anmälan. Klassen är 60 min. 
Schema yoga & träning

 

Nåntuna 

Måndagar 19.00 Stolsyoga (via videolänk)

Onsdagar 18.00 PT Small Group

Torsdagar 18.00 Yinyoga

Söndagar 10.30 Vinyasa Yogaflow


Yogaklasser 75 min. PT Small Group och Sittyoga 60 min.

 

 

Boka via mail, info@tthalsokonsult.se eller tel 070 677 89 89

Begränsat antal platser.

 

 

Priser:

 

Enstaka klass 160 kr

10-kort 1400 kr

Halvårskort 2995 kr

Årskort 4995 kr

Stolsyoga 1800 kr per termin (15 tillfällen)

 

 


Lashlift & Browlift

 


Lashlift & Browlift inkl. färg och Kreatinbehandling 

Den ultimata kombo-behandlingen!
Här gör vi först ett Lashlift vilket ger en permanent böj på dina fransar och vi färgar dem. Efter Lashliftet gör vi ett Browlift där vi ger dina bryn en mer markerad stylad look, samt färgar och plockar dina bryn vid behov.
I båda behandlingarna gör vi en inpackning med keratin för att återfukta och ge dina strån ett fylligt utseende.


Utförs med skonsamma produkter från Elleebana. Produkterna är vegan och parabenfria som ej är testade på djur.


Meddela eventuella allergier innan din behandling. Ej nyplockade bryn innan Browlift.


Skötselråd första 24h:
- Undvik att ta och gnugga på fransarna/brynen
- Använd inte starka makeup rengöringar
- Tvätta inte håret med schampoo och balsam
- Använd inte mascara, eyeliner eller Browgel
- Undvik värme så som ånga och bastu
- Använd inte serum


Ett Lash-/Browlift håller i ca 6-8 veckor.


Lashlift inkl. Färg och Kreatinbehandling

Vi ger dina egna fransar en permanent böj samt färgar dem.
I behandlingen ingår även Keratinbehandling som är återfuktande, stärkande och vårdande för fransarna. Som även ger fransarna ett fylligt utseende.

Utförs med skonsamma produkter från Elleebana. Produkterna är vegan och parabenfria som ej är testade på djur.


Meddela eventuella allergier innan din behandling.


Skötselråd första 24h:
- Undvik att ta och gnugga på fransarna
- Använd inte starka makeup rengöringar
- Tvätta inte håret med schampoo och balsam
- Använd inte mascara, eyeliner eller Browgel
- Undvik värme så som ånga och bastu
- Använd inte serum


Ett Lashlift håller i ca 6-8 veckor


Browlift/Brow lamination inkl. Färg och Kreatinbehandling

I denna behandling får dina bryn en permanent styling.
I själva permanenten arbetar vi för att göra dina strån mer synliga och formbara. I behandlingen ingår färgning och plockning vid behov. Du väljer själv om du vill ha en naturell formstyling eller mer extrem styling. Det ingår även en Keratinbehandling som är återfuktande, stärkande och vårdande för brynen, vilket ger brynen ett fylligare utseende.


Utförs med skonsamma produkter från Elleebana. Produkterna är vegan och parabenfria som ej är testade på djur.


Meddela eventuella allergier innan din behandling. Ej nyplockade bryn innan Browlift.


Skötselråd första 24h:
- Undvik att ta och gnugga på brynen
- Använd inte starka makeup rengöringar
- Tvätta inte håret med schampoo och balsam
- Använd inte Browgel
- Undvik värme så som ånga och bastu
- Använd inte serum


Ett Browlift håller i ca 6-8 veckor.

     


Presentkort & klippkort 

 

Presentkort och klippkort finns att köpa på valfritt belopp för samtliga tjänster.

Kontakta info@tthalsokonsult.se


För aktuella priser se bokningsssidan.